Inloopavond: Ontwikkeling ‘Wonen aan het Beekdal’ in Moergestel

woensdag 14 augustus 2024

De afgelopen periode zijn de bouwplannen voor Wonen aan het Beekdal (Moergestel-Noord) verder ontwikkeld. Graag praten we je op 28 augustus bij over de status van het plan en de onderzoeken / aanpassingen naar aanleiding van de 1e inloopavond in januari 2024.

plangebied Moergestel-Noord

Wil je meer weten over dit plangebied? Je bent van harte welkom om de plannen te komen bekijken en hier samen over te spreken tijdens de 2e inloopavond.

Inloopavond ‘Wonen aan het Beekdal’
Wanneer: woensdag 28 augustus
Locatie: kapel van Klooster Nieuwenhof (Kloosterdreef 4)
Tijd: Je kunt binnenlopen tussen 19.30 – 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig

Resultaten en planuitwerking

Op de avond tonen wij de resultaten van een verkeersonderzoek, de resultaten van een extern advies ‘Hoe om te gaan met de beoogde transformatie van klooster Nieuwenhof’ en de verdere planuitwerking wat betreft type woningen.

In gesprek

De ontwikkelaars zijn deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden en samen in gesprek te gaan over de ideeën. Dit zijn Van Grunsven Groep, Van der Weegen ontwikkeling, Van Iersel Vastgoed BV, Leystromen en de gemeente Oisterwijk. Zij gaan in op het plan en de aanpassingen die gedaan zijn naar aanleiding van de 1e inloopavond in januari 2024. Er zijn formulieren aanwezig waarop je jouw reactie kunt achterlaten.