A65/N65 afgesloten tussen 29 juli en 12 augustus

dinsdag 23 juli 2024

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen de knooppunten Vught en De Baars (bij Tilburg). Hierdoor is van maandag 29 juli 02.00 uur tot zondag 4 augustus 23.30 uur de N65 afgesloten voor al het verkeer tussen het knooppunt De Baars en het knooppunt Vught, in de richting ’s-Hertogenbosch. Van maandag 5 augustus 02.00 uur tot maandag 12 augustus 05.00 uur is de A65/N65 afgesloten voor al het verkeer tussen de knooppunten Vught en De Baars, in de richting Tilburg. Door omleidingen kan de extra reistijd oplopen tot 60 minuten.

Wegwerkers op de snelweg in het donker

Tijdens de werkzaamheden aan de N65 zijn ook de tussenliggende aansluitingen en kruisingen afgesloten. De onderdoorgang bij Berkel-Enschot (rotonden Druiventros) en de kruising bij Haaren-Helvoirt (Molenstraat-Torenstraat) blijven open voor autoverkeer. 

Omleidingen

Verkeer vanuit Oisterwijk en Haaren richting Tilburg, wordt omgeleid via de Moergestelseweg, naar de A58 richting Tilburg. Verkeer vanuit Oisterwijk en Haaren richting ’s-Hertogenbosch, wordt omgeleid via Boxtel, naar de A2 richting ’s-Hertogenbosch.

Fietsers

De fietsoversteek bij de Heusdensebaan (Fietsknooppunt route 79-96) is dicht. Fietsers kunnen oversteken bij de kruising Monseigneur Zwijsenstraat in Haaren, bij de kruising Haaren-Helvoirt (Molenstraat-Torenstraat) en ook via de onderdoorgang bij Berkel-Enschot (rotonden Druiventros). 

Regulier onderhoud

De onderhoudswerkzaamheden aan de N65 vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden en wat dit voor jouw route tot gevolg heeft op de website van Rijkswaterstaat of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Beeld: © Rijkswaterstaat | Joop van Houdt