Loket Wegwijs Oisterwijk

Heb je vragen of hulp nodig op het gebied van zorg, werk & geldzaken, jeugd & gezin, wonen & vervoer? Dan kun je terecht bij Loket Wegwijs Oisterwijk.

Het doel van Loket Wegwijs is om jou te helpen zo zelfstandig mogelijk mee te doen aan de maatschappij. Wij leggen de nadruk op wat je zelf kunt, eventueel met hulp vanuit jouw omgeving. We brengen je in contact met de juiste organisaties in onze gemeente. Als het nodig is, maken we een oplossing op maat.

Hoe en waar

Bel Loket Wegwijs

Loket Wegwijs bel je op telefoonnummer (013) 30 30 440. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Blijkt tijdens het telefoongesprek dat een afspraak op locatie nodig is, dan plannen we deze met je in.

Inloopspreekuur

Tijdens de lockdown zijn de inloopspreekuren tot 19 januari gesloten.

Vertrouwenspersoon

Vind je dat wij of een andere hulporganisatie niet goed met je omgaat? Of heb je een probleem en weet je niet waar je terecht kunt? Neem contact op met de onafhankelijke vertrouwenspersoon Ria de Die. Ria is bereikbaar via (06) 199 75 205 of per mail r.dedie@hetlsr.nl. Een gesprek is gratis en alles wat je bespreekt met Ria blijft geheim.