Jeugdhulp

Heeft u een vraag over uw kind? Bijvoorbeeld over de opvoeding, ontwikkeling, (peuter)puberteit, thuissituatie of school. Neem contact met ons op.

Loket Wegwijs

Met ingang van 1 september kun je met hulp- of adviesvragen op het gebied van zorg, werk & inkomen, geldzaken, jeugd & gezin, wonen & vervoer terecht bij Loket Wegwijs Oisterwijk. Vroeger nam je hiervoor contact op met een van de verschillende “loketten” van de diensten Wmo, Jeugd en Maatschappelijk Werk.

Bereikbaarheid medewerkers loket wegwijs

De medewerkers van Loket Wegwijs Oisterwijk zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur, telefoonnummer (013) 30 30 440. Blijkt tijdens het telefoongesprek dat een afspraak op locatie wenselijk of nodig is, dan wordt hiervoor een afspraak gemaakt.

Bij een noodsituatie

Gemeente Oisterwijk werkt samen in de regio Hart van Brabant. Samen hebben wij een Crisis Interventie Team (CIT). Dit team biedt 24 uur per dag hulp bij crisissituaties en bij verward gedrag. Ook inwoners kunnen het CIT bellen als ze te maken hebben met een crisissituatie of  met mensen die verward gedrag vertonen. Bij een crisis gaat het om acute situaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan mishandeling, verwaarlozing of ernstige conflicten. Het CIT is bereikbaar via het telefoonnummer 0800-8013.