Openluchtzwembad Staalbergven

Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. Vanaf 21 april gaat het Staalbergven open. Meer informatie over de prijzen en de start van de verkoop van de abonnementen vind je binnenkort op deze website, Facebook en de Nieuwsklok.

Bewaar uw abonnementspas van 2017 voor 2018

In 2018 weer een abonnement van het Staalbergven? Bewaar dan je pasje van 2017, dan kun je die opnieuw gebruiken. Meer informatie hierover volgt zodra de voorverkoop van 2018 begint.

Adres

Openluchtzwembad Staalbergven
Vennelaan 8
5062 SR Oisterwijk
013 - 528 21 96
gemeente@oisterwijk.nl  
Twitter: @HetStaalbergven
Facebook: Openluchtbad Staalbergven

Parkeren

Het Staalbergven heeft geen eigen parkeerterrein. Op drukke dagen is parkeren met de auto daarom soms lastig. Wij raden u aan om op de fiets te komen. Het Staalbergven heeft een ruime (onbewaakte) fietsenstalling bij de ingang. In de omgeving zijn wel beperkte mogelijkheden om uw auto te parkeren: 

  • Parkeerterrein van Taxandria aan de Vennelaan
  • Parkeerterrein bij sportpark Wolfsputten Vennelaan - Scheibaan
  • Langs het Zwarte Wegje, plaats voor ongeveer 20 auto's
  • Kivitslaan, achteringang sportpark Gemullehoeken - dit terrein gaat alleen open bij grote drukte

Faciliteiten

Recreatiebassin

Het bad heeft als attractie een grote familieglijbaan. Rondom het bad is volop ruimte om te zitten. Dichtbij vindt u de warme douches, toiletten, de horecagelegenheid en de speeltuin. Het zwembad is 0.50 – 1.10 meter diep.

Wedstrijdbassin

Voor de echte banenzwemmers zijn er 5 wedstrijdbanen van 50 meter. Er is ook een speelgedeelte met een éénmeterduikplank. Het zwembad is 1.10 – 3.80 meter diep.

Kinderbad

Voor de allerkleinsten is een kinderbad aanwezig met een klein glijbaantje en sproeier in het midden. Het zwembad is 0.10 – 0.50 meter diep.

Natuurlijk ven

Het natuurlijk ven is opgedeeld in drie delen. Er is een diep zwemgedeelte met een duikplateau en aan het zandstrand is een ondiep speelgedeelte.