Openluchtzwembad Staalbergven

Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. Op dit moment is het zwemseizoen afgelopen maar tot volgend jaar!

Weer een abonnement in 2020? Bewaar je pasje!

Als je volgend jaar weer een abonnement wilt van het Staalbergven, bewaar dan je pasje. Je gegevens worden volgend jaar dan weer gekoppeld aan je huidige pasje. Handig en goed voor het milieu!

Faciliteiten

Recreatiebassin

Het bad heeft als attractie een grote familieglijbaan. Rondom het bad is volop ruimte om te zitten. Dichtbij vind je de warme douches, toiletten, de horecagelegenheid en de speeltuin. Het zwembad is 0.50 – 1.10 meter diep.

Wedstrijdbassin

Voor de echte banenzwemmers zijn er 5 wedstrijdbanen van 50 meter. Er is ook een speelgedeelte met een éénmeterduikplank. Het zwembad is 1.10 – 3.80 meter diep.

Kinderbad

Voor de allerkleinsten is een kinderbad aanwezig met een klein glijbaantje en sproeier in het midden. Het zwembad is 0.10 – 0.50 meter diep.

Natuurlijk ven

Het natuurlijk ven is opgedeeld in drie delen. Er is een diep zwemgedeelte met een duikplateau en aan het zandstrand is een ondiep speelgedeelte.

Geen honden

Er mogen geen honden mee naar het Staalbergven. Alleen tijdens de Doggyswim aan het einde van het seizoen zijn honden natuurlijk wel van harte welkom!

 

Adres

Openluchtzwembad Staalbergven
Vennelaan 8
5062 SR Oisterwijk
013 - 528 21 96
gemeente@oisterwijk.nl  
Twitter: @HetStaalbergven
Facebook: Openluchtbad Staalbergven

Parkeren

Het Staalbergven heeft geen eigen parkeerterrein. Op drukke dagen is parkeren met de auto daarom soms lastig. Wij raden je aan om op de fiets te komen. Het Staalbergven heeft een ruime (onbewaakte) fietsenstalling bij de ingang. In de omgeving kun je de auto op de volgende plaatsen parkeren:

  • P1: hoofdparkeerplaats Vennelaan tegenover het Staalbergven (Sportpark Taxandria).
  • P2: parkeerplaats aan de Kivitslaan (gras), na ongeveer 100 meter wandelen kom je uit op P1.
  • P3: parkeerplaats op de Vennelaan vlakbij het rugbyveld (half verhard). Via een wandelpad heb je een verkorte route naar de ingang van het Staalbergven.