Openluchtzwembad Staalbergven

Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. Vanaf zaterdag 20 april 2019 bent u weer welkom! Meer informatie over openingstijden, tarieven, abonnementen en de voorverkoop volgt binnenkort.

Weer een abonnement in 2019? Bewaar uw pasje!

Als u volgend jaar weer een abonnement wilt van het Staalbergven, bewaar dan uw pasje. Uw gegevens worden volgend jaar dan weer gekoppeld aan uw huidige pasje. Handig en goed voor het milieu!

Openingstijden Staalbergven

Het Staalbergven is vanaf maandag 17 september 2018 gesloten. In april 2019 bent u weer van harte welkom om te komen zwemmen bij het Staalbergven!

Prijzen

EntreePrijs
Kinderen t/m 2 jaarGratis
Dagkaart 3 t/m 12 jaar€ 4,00
Dagkaart 13 jaar en ouder€ 6,00
Ná 16.00 uur50% korting
U kunt met pin betalen.

Adres

Openluchtzwembad Staalbergven
Vennelaan 8
5062 SR Oisterwijk
013 - 528 21 96
gemeente@oisterwijk.nl  
Twitter: @HetStaalbergven
Facebook: Openluchtbad Staalbergven

Prijzen abonnementen

Abonnement Prijzen
0 t/m 2 jaargratis
3 t/m 12 jaar€ 30,00
13 jaar en ouder€ 45,00
Gezinsabonnement (minimaal 3 personen)€ 80,00 + € 5,00 per gezinslid

Parkeren

Het Staalbergven heeft geen eigen parkeerterrein. Op drukke dagen is parkeren met de auto daarom soms lastig. Wij raden u aan om op de fiets te komen. Het Staalbergven heeft een ruime (onbewaakte) fietsenstalling bij de ingang. In de omgeving zijn wel beperkte mogelijkheden om uw auto te parkeren: 

  • Parkeerterrein van Taxandria aan de Vennelaan
  • Parkeerterrein bij sportpark Wolfsputten Vennelaan - Scheibaan
  • Langs de rechterkant van het Zwarte Wegje, plaats voor ongeveer 20 auto's
  • Kivitslaan, achteringang sportpark Gemullehoeken - dit terrein gaat alleen open bij grote drukte

Faciliteiten

 

   

Recreatiebassin

Het bad heeft als attractie een grote familieglijbaan. Rondom het bad is volop ruimte om te zitten. Dichtbij vindt u de warme douches, toiletten, de horecagelegenheid en de speeltuin. Het zwembad is 0.50 – 1.10 meter diep.

Wedstrijdbassin

Voor de echte banenzwemmers zijn er 5 wedstrijdbanen van 50 meter. Er is ook een speelgedeelte met een éénmeterduikplank. Het zwembad is 1.10 – 3.80 meter diep.

Kinderbad

Voor de allerkleinsten is een kinderbad aanwezig met een klein glijbaantje en sproeier in het midden. Het zwembad is 0.10 – 0.50 meter diep.

Natuurlijk ven

Het natuurlijk ven is opgedeeld in drie delen. Er is een diep zwemgedeelte met een duikplateau en aan het zandstrand is een ondiep speelgedeelte.