Wegwerkzaamheden

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

23 februari: rijdende afzetting Oirschotseweg Moergestel

Op 23 februari zijn er werkzaamheden op de Oirschotseweg in Moergestel. Op het deel vanaf de Raadhuisstraat (brug over De Reusel) tot aan de Heiligenboom is een rijdende afzetting met actiewagen. Er worden verkeersregelaars ingezet. Op het tweede deel de Oirschotseweg (gedeelte vanaf de Heiligenboom tot aan de rotonde Oirschotsebaan/Spoordonkseweg) is ook een rijdende afzetting.Hier worden geen verkeersregelaars ingezet. De weg wordt niet afgesloten.

Heizenschendijk afgesloten van 23 februari - 7 maart

De Heizenschendijk is van 23 februari tot en met 7 maart overdag van 07.30 tot 16.30 uur dicht voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan wel over de Heizenschendijk rijden, houdt rekening met vertraging. De afsluiting loopt vanaf Reuzelhoeven tot de Voerdijk.

Molenakkerstraat afgesloten

Vanaf dinsdag 20 februari worden aan de Molenakkerstraat in Moergestel bomen gesnoeid. De Molenakkerstraat wordt daarom iedere dag tussen 07.30 en 17.00 uur in 2 delen afgesloten. Het gaat om de volgende delen:

  • tussen de Broekzijde en de Servennenstraat
  • tussen de Servennenstraat en de Akkerstraat

Woningen blijven bereikbaar.

Vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer Vincent Dankers; te bereiken via telefoonnummer (013) 5291 311.

Terburghtweg: overlast vanaf 29 januari

Vanaf maandag 29 zijn er bestratingswerkzaamheden in de Terburghtweg. Het gaat om het deel met éénrichtingsverkeer. Voetgangers, fietsers en automobilisten kunnen last hebben van de werkzaamheden die tot half maart duren.

Werk aan de Beukendreef

De hele Beukendreef wordt opgeknapt. Dit gebeurt in 4 fasen. Waarbij de straat in delen dichtgaat voor het verkeer. Het riool wordt vervangen en de straat wordt opnieuw ingericht.

Fase 1

Tot eind januari is het deel tussen de Mgr. Verhoevenlaan en de Kap. Huyberslaan dicht voor al het verkeer behalve voetgangers.

Fase 2

Tot eind januari is het kruispunt Beukendreef – Pr. Beatrixstraat/Kap. Huyberslaan dicht voor al het verkeer behalve voetgangers.

Fase 3 en 4

Bestaan het deel tussen de Pr. Beatrixstraat/Kap. Huyberslaan tot en met kruispunt Prunusstraat en het deel tussen de Prunusstraat en de Willem de Zwijgerlaan. Deze werkzaamheden zijn nog niet begonnen. De gemeente houdt u op de hoogte van de planning.

Almijstraat

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer