Werk aan de weg

Het hele jaar door werken wij in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vind je ze hier.

25-27 januari: Van Rijckevorsellaan Moergestel

Op 25, 26 en 27 januari is een deel van de Van Rijckevorsellaan in Moergestel tussen 07.00 en 17.00 uur dicht voor doorgaand verkeer. Het gaat om het deel tussen huisnummers 21 en 24. Dit vanwege werkzaamheden met een hijskraan. Verkeer tussen deze tijden leiden we om.

18 - 24 januari: Molenstraat Oisterwijk

Van maandag 18 tot en met zondag 24 januari is de Molenstraat in oisterwijk dicht voor doorgaand verkeer. Dit vanwege kabelwerkzaamheden.

21 januari - 5 februari: Kerkstraat en Schoolstraat Moergestel

Van donderdag 21 januari tot en met vrijdag 5 februari zijn de Kerkstraat en een deel van de Schoolstraat in Moergestel dicht voor doorgaand verkeer. Voor de schoolstraat gaat het om het deel vanaf de aansluiting met de Mary Muskensstraat. De straten zijn dicht vanwege leidingwerkzaamheden door Brabant Water. Er is een omleiding voor doorgaand verkeer.

Leidingwerkzaamheden de Heikant Moergestel vanaf 30 november

Er zijn leidingwerkzaamheden in de Heikant in Moergestel door Brabant Water vanaf maandag 30 november.

In verband met de veiligheid is in de periode vanaf maandag 30 november voor ca. 9 weken √©√©nrichtingsverkeer (met de rijrichting vanuit de Zandstraat in de richting van de Oirschotseweg) ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid.

Voor vragen kun je bellen: (013) 529 13 11.

30 november - februari: Heikant Moergestel

Vanaf 30 november wordt de Heikant in Moergestel voor een periode van ongeveer 9 weken éénrichtingsverkeer. Brabant Water werkt in die periode aan de leidingen. De rijrichting is vanuit de Zandstraat in de richting van de Oirschotseweg. Verkeer vanuit de Oisrschotseweg wordt omgeleid met borden.

Burgemeester van Beckhovenstraat en omgeving

Na vervanging van het riool en opnieuw inrichten van de Burg. van Beckhovenstraat is afgelopen voorjaar begonnen met vervanging van de riolering in de Burg. de Keijzerplein en Juliana Bernhardplein. Tijdens de werkzaamheden is geconstateerd dat in de voegverbindingen van de oude rioolbuizen asbest is verwerkt. De werkzaamheden zijn direct stil gelegd. Na nader onderzoek naar het asbest zijn de werkzaamheden op deze pleinen met arbo- en milieumaatregelen afgerond.

De bedoeling was om ook de riolering te vervangen in het resterend deel van de Burg. van Beckhovenstraat, De Balbian Versterlaan en Burg. Canterslaan. Hier zijn imiddels eveneens onderzoeken naar asbest uitgevoerd en ook in deze straten blijkt dit verwerkt te zijn in de voegverbindingen. Momenteel wordt er gezocht naar een verantwoorde wijze om deze riolering te kunnen verwijderen. De werkzaamheden zijn uitgesteld.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? Geef je melding eenvoudig door via Fixi.