Werk aan de weg

Het hele jaar door werken wij in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vind je ze hier.

Vanaf 14 juni: Werkzaamheden aan de Veldweg

Vanaf maandag 14 juni voert Enexis werkzaamheden uit bij de Veldweg in Oisterwijk. Bezoekers van de milieustraat in Oisterwijk kunnen daar hinder van ondervinden. We zetten tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars in op de Veldweg en tijdens openingstijden van de milieustraat ook op de Sprendlingenstraat. 

24 juni: Haarensteijnstraat Haaren

Op 24 juni is de Haarensteijnstraat bij huisnummer 2-10 van 10.00 tot 14.00 uur dicht vanwege werkzaamheden met een hijskraan. Doorgaand verkeer rijdt via de Haarensteijnstraat 1-13. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

7 juli: Frans Halsstraat Oisterwijk

Op 7 juli is de Frans Halsstraat in Oisterwijk tussen 08.00 en 12.30 uur gedeeltelijk dicht voor doorgaand verkeer. Het gaat om het deel tussen de ventweg Burgemeester Vogelslaan en de Bundersstraat. Leerlingen van basisschool De Bunders krijgen uitleg over de dode hoek bij een vrachtwagen.

Burgemeester van Beckhovenstraat en omgeving

Na vervanging van het riool en opnieuw inrichten van de Burg. van Beckhovenstraat is afgelopen voorjaar begonnen met vervanging van de riolering in de Burg. de Keijzerplein en Juliana Bernhardplein. Tijdens de werkzaamheden is geconstateerd dat in de voegverbindingen van de oude rioolbuizen asbest is verwerkt. De werkzaamheden zijn direct stil gelegd. Na nader onderzoek naar het asbest zijn de werkzaamheden op deze pleinen met arbo- en milieumaatregelen afgerond.

De bedoeling was om ook de riolering te vervangen in het resterend deel van de Burg. van Beckhovenstraat, De Balbian Versterlaan en Burg. Canterslaan. Hier zijn imiddels eveneens onderzoeken naar asbest uitgevoerd en ook in deze straten blijkt dit verwerkt te zijn in de voegverbindingen. Momenteel wordt er gezocht naar een verantwoorde wijze om deze riolering te kunnen verwijderen. De werkzaamheden zijn uitgesteld.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? Geef je melding eenvoudig door via Fixi.