Werk aan de weg

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

Kruising Beukendreef - Kapelaan vanaf 20 november dicht

De kruising Beukendreef, Kapelaan Huyberslaan, Meidoornlaan en Pr. Beatrixstraat is vanaf 20 november 4 weken dicht. Er wordt aan het riool gewerkt. Verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden George Perklaan vanaf 26 november

De George Perklaan wordt opgeknapt. Vanaf maandag 26 november beginnen de werkzaamheden aan de kant van de Heusdensebaan. Het eenrichtingsverkeer in de straat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer.

De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken.

Ontsluiting Pannenschuur

Op 3 verschillende plaatsen in de wijk, komen verzinkbare palen:

  • Wim van Baaststraat - Heukelomseweg: werkzaamheden tot eind november
  • Langvennen Zuid: werkzaamheden beginnen 26 november en duren 2 weken
  • Kapelaan Sleegersstraat: werkzaamheden beginnen 10 december en duren 2 weken

Aansluiting op stroom

De verzinkbare palen werken op stroom en worden aangesloten door Enexis. Wanneer dit gebeurt ligt aan de planning van Enexis. Zodra de palen werken, verwijdert de gemeente de betonblokken uit de wijk.

Overige werkzaamheden

In de Gerard van der Lindenstraat start op 7 januari de aanleg van een drempel en plateau. In en om de Wim van Baaststraat komen nog nieuwe planten en bomen. De gemeente begint hier half november mee.

Berkenlaan 15 oktober - half december

In de Berkenlaan wordt aan het riool gewerkt. Dit betekent dat de straat in delen wordt afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers. Vanaf maandag 15 oktober is de straat dicht vanaf huisnummer 44 in de richting van de Meidoornlaan/Kap. Huijberslaan. Als het werk aan dit deel klaar is, gaat de straat dicht vanaf huisnummer 42 tot huisnummer 1 dicht.

Almijstraat

Door werkzaamheden is de Almijstraat vanaf 29 oktober voor een deel eenrichtingsverkeer. Het gaat om ongeveer 30 meter vanaf de spoorwegovergang Blokshekken in de richting van de Gasthuisstraat. Er staan omleidingsborden. De werkzaamheden duren ongeveer 2-2,5 week.

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer