Wegwerkzaamheden

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

Melding maken

Vanaf 16 januari wegwerkzaamheden Almystraat

Vanaf 16 januari tot de zomer is de Almystraat grotendeels afgesloten voor doorgaand verkeer. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Er komt een nieuw riool en aansluitingen voor nutsvoorzieningen. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Bouw geluidsscherm langs het spoor

Begin januari start ProRail met de bouw van geluidsschermen langs het spoor tussen de overweg Gasthuisstraat en het KVL-terrein. Het scherm wordt 172 meter lang en 1,5 meter hoog. Het scherm wordt aan de Almystraat bekleed met klimop (hedera).

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 16 januari 2017 en zijn naar verwachting eind
maart helemaal klaar. Er wordt iedere dag gewerkt van 07.00 uur tot 17.00 uur met incidenteel een uitloop, maar nooit later dan 20.00 uur.

Kleine asfaltreparaties

De komende weken worden verschillende locaties kleinere reparaties aan de weg gedaan. Dit geeft naar verwachting weinig hinder voor de weggebruiker.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer