Werk aan de weg

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

Begijnhofstraat afgesloten 13 augustus tussen 7.00 - 13.00 uur

Omdat er verhuiswerkzaamheden zijn in de Begijnhofstraat in Oisterwijk, is deze op maandag 13 augustus tussen 07.00 - 13.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel doorheen.

Week 37, 38, 39, 40: deel Heukelomseweg dicht

De Heukelomseweg gaat ter hoogte van de Wim van Baaststraat 4 weken dicht voor al het verkeer. Het gaat om de weken 37, 38, 39 en 40. De reden voor het afsluiten van de weg is dat de Wim van Baaststraat op een andere manier wordt aangesloten op de Heukelomseweg. Het verkeer wordt omgeleid via borden. In de weken voor en na de werkzaamheden kan het verkeer al last hebben. Het gaat om de weken 35, 36, 41 en 42.

Almijstraat

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer