Werk aan de weg

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

24 april: Kloosterlaan Moergestel dicht

Op dinsdag 24 april komt er op het kruispunt Kloosterlaan-Kloosterlaan een voetgangersoversteekplaats. Dit betekent dat de Kloosterlaan, vanaf het Rootven richting de Raadhuisstraat en vanaf het Raadhuisstraat richting het Rootven via de Kloosterlaan, voor doorgaand verkeer dicht is. Park Stanislaus en de brandweerkazerne blijven wel vanuit de richting van de Raadhuisstraat bereikbaar. Plaatselijk bekend verkeer kan via de Huijsackerstraat en de Hogenackerstraat de wijk in en uit. Naar verwachting duren de werkzaamheden dag.

Werk aan de Beukendreef

De hele Beukendreef wordt opgeknapt. Dit gebeurt in 4 fasen. Waarbij de straat in delen dichtgaat voor het verkeer. Het riool wordt vervangen en de straat wordt opnieuw ingericht.

Fase 1

Afgerond.

Fase 2

Afgerond.

Fase 3 en 4

Bestaat uit het deel tussen de Pr. Beatrixstraat/Kap. Huyberslaan tot en met kruispunt Prunusstraat. De werkzaamheden zijn begonnen, het is nog niet bekend wanneer deze klaar zijn. De gemeente houdt u op de hoogte van de planning.

Almijstraat

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer