Werk aan de weg

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

Asfaltwerkzaamheden Fransebaan tussen 15 oktober en 19 november

De Fransebaan (het gedeelte tussen de Oirschotsebaan en de Heikant) krijgt nieuw asfalt. Om deze werkzaamheden uit te voeren wordt dit deel van de Fransebaan daarom tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Er wordt gezorgd voor een duidelijke verkeersomleiding. Omliggende woningen zijn gewoon bereikbaar.

Bij slechte weersomstandigheden kan het zo zijn dat de werkzaamheden worden verplaatst naar een ander moment.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oisterwijk. tel. 013-52 91 311.

Asfaltwerkzaamheden Heizenschedijk tussen 15 oktober en 24 oktober

De Heizenschedijk krijgt nieuw asfalt. Om deze werkzaamheden uit te voeren wordt de Heizenschedijk daarom tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Er wordt gezorgd voor een duidelijke verkeersomleiding. Omliggende woningen zijn gewoon bereikbaar.

Bij slechte weersomstandigheden kan het zo zijn dat de werkzaamheden worden verplaatst naar een ander moment.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Oisterwijk. tel. 013-52 91 311.

Cia van Boorthof 16 - 18 oktober

De Cia van Boorthof is van 16 tot en met 18 oktober voor een deel dicht. Ook is er tijdelijk verkeer in 2 richtingen mogelijk. De parkeerplaats blijft bereikbaar. In de straat komt een verkeersdrempel.

Berkenlaan 15 oktober - half december

In de Berkenlaan wordt aan het riool gewerkt. Dit betekent dat de straat in delen wordt afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers. Vanaf maandag 15 oktober is de straat dicht vanaf huisnummer 44 in de richting van de Meidoornlaan/Kap. Huijberslaan. Als het werk aan dit deel klaar is, gaat de straat dicht vanaf huisnummer 42 tot huisnummer 1 dicht.

Almijstraat

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer