Werk aan de weg

Het hele jaar door wordt er gewerkt in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vindt u ze hier.

Spoorwegovergang Oisterwijksedreef 30 juni afgesloten

Op zaterdag 30 juni van 07.00 uur tot 16.00 uur is de spoorwegovergang Oisterwijksedreef in Oisterwijk is afgesloten voor doorgaand verkeer omdat er geplande werkzaamheden worden verricht. Het verkeer wordt omgeleid.

14 mei - half juli: Heikant Moergestel dicht

Vanaf maandag 14 mei gaat de Heikant in Moergestel dicht voor doorgaand verkeer. De weg krijgt een opknapbeurt. Er staan borden om het verkeer om te leiden. De straat is wel bereikbaar voor bewoners. De werkzaamheden zijn naar verwachting voor de bouwvak klaar, dit is rond half juli.

Aanleg fietspad Heizenschedijk 30 april - 1 augustus

Langs de Heizenschedijk wordt een nieuw fietspad aangelegd. 1 augustus moet het fietspad klaar zijn. Tot het zover is, kan het verkeer last hebben van de werkzaamheden. De maximumsnelheid is 30 kilometer per uur en de reistijd kan langer zijn.

Werk aan de Beukendreef

De hele Beukendreef wordt opgeknapt. Dit gebeurt in 4 fasen. Waarbij de straat in delen dichtgaat voor het verkeer. Het riool wordt vervangen en de straat wordt opnieuw ingericht.

Fase 1

Afgerond.

Fase 2

Afgerond.

Fase 3 en 4

Bestaat uit het deel tussen de Pr. Beatrixstraat/Kap. Huyberslaan tot en met kruispunt Prunusstraat. De werkzaamheden zijn begonnen, het is nog niet bekend wanneer deze klaar zijn. De gemeente houdt u op de hoogte van de planning.

Almijstraat

De Almystraat gaat in fasen dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De bedrijven en woningen op KVL blijven bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers gaat deels over het KVL-terrein.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? U kunt uw melding online doorgeven via meldpunt buurtbeheer