Werk aan de weg

Het hele jaar door werken wij in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vind je ze hier.

26 - 29 juli: Langvennen-Noord

Van maandag 26 tot en met donderdag 29 juli werken we aan de verzinkbare palen in de Langvennen-Noord. In die periode is de straat daar dan ook dicht voor doorgaand verkeer. Voor lokaal verkeer is er een omleidingsroute via Langvennen-Zuid - Gebroeders Schutsstraat - Langvennen-Noord en andersom. Tijdens de werkzaamheden is de verzinkbare paal op Langvennen-Zuid tijdelijk buiten werking. Ook heffen we tijdelijk het éénrichtingsverkeer op en is er een voorrangsregeling die we aangeven met borden.

29 juli: De Lange Kant

Op 29 juli is De Lange Kant bij huisnummer 24 tussen 08.00 en 10.00 uur dicht voor doorgaand verkeer. Dit vanwege werkzaamheden met een hijskraan.

3 september: Kerkstraat Moergestel

Op vrijdag 3 september is de Kerkstraat in Moergestel vanwege het afbreken van een kraan dicht voor doorgaand verkeer. Het gaat om het deel tussen de aansluiting met de Schoolstraat en de Raadhuisstraat/Rootven. Er is een omleiding via de Akkerweg - Rootven.

Burgemeester van Beckhovenstraat en omgeving

Na vervanging van het riool en opnieuw inrichten van de Burg. van Beckhovenstraat is afgelopen voorjaar begonnen met vervanging van de riolering in de Burg. de Keijzerplein en Juliana Bernhardplein. Tijdens de werkzaamheden is geconstateerd dat in de voegverbindingen van de oude rioolbuizen asbest is verwerkt. De werkzaamheden zijn direct stil gelegd. Na nader onderzoek naar het asbest zijn de werkzaamheden op deze pleinen met arbo- en milieumaatregelen afgerond.

De bedoeling was om ook de riolering te vervangen in het resterend deel van de Burg. van Beckhovenstraat, De Balbian Versterlaan en Burg. Canterslaan. Hier zijn imiddels eveneens onderzoeken naar asbest uitgevoerd en ook in deze straten blijkt dit verwerkt te zijn in de voegverbindingen. Momenteel wordt er gezocht naar een verantwoorde wijze om deze riolering te kunnen verwijderen. De werkzaamheden zijn uitgesteld.

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Melding maken

Meldingen? Geef je melding eenvoudig door via Fixi.