Werkzaamheden aan Schijfstraat en verbindingsweg met KVL-terrein

21 augustus 2019
Meer over werkzaamheden aan Schijfstraat en verbindingsweg met KVL-terrein

Aan de zijde van het KVL-terrein wordt nog steeds hard gewerkt aan de weg. De nieuwe Ambachtstraat is ondertussen klaar, dus werken we verder aan de aansluiting op het KVL-terrein en met de noordzijde van het station.

Schijfstraat richting station

We saneren de grond in het gebied tussen de Schijfstraat en het spoor. Dit is nodig omdat op deze locatie een ondergrondse waterberging komt en omdat we hier een fietspad realiseren richting het station. Voetgangers en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van het nieuwe voetpad langs de Schijfstraat.

Verbindingsweg Ambachtstraat en Laan van KVL

Vanwege aangetroffen vervuiling duurt de voorbereiding van het aanleggen van de weg tussen de Ambachtstraat en de Laan van KVL iets langer dan gepland. Ondertussen blijven de Almystraat, het KVL-terrein en de Boerenbond via de tijdelijke weg toegankelijk.

Almystraat

Het looppad van kunststof platen tussen de Almystraat en de spoorwegovergang (langs de Boerenbond) blijft nog liggen vanwege de (opruim)werkzaamheden daar. We bereiden een betere tijdelijke voet- en fietsverbinding voor.