Wegwerkzaamheden rondom KVL-terrein en sloop U-gebouw

17 januari 2019
Meer over wegwerkzaamheden rondom KVL-terrein en sloop U-gebouw

KVL is volop in ontwikkeling en dat geldt ook voor de straten daar omheen. Binnenkort start de gemeente met flinke werkzaamheden aan de weg.

Eerder werd al de spoorwegovergang bij de Blokshekken aangepakt en binnenkort starten we met werkzaamheden aan de Almystraat, de Schijfstraat en de Ambachtstraat. Als we dan toch bezig zijn, pakken we daarna ook meteen de kruising Blokshekken/Spoorlaan aan. Het gaat om ingrijpende werkzaamheden en daarom gaan er omleidingsroutes gelden. Volgende week vertellen we je in de Nieuwsklok meer over de ontwikkelingen en bereikbaarheid.

Houd ook onze website en sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! www.oisterwijk.nl/wegwerkzaamheden.

Sloop U-gebouw KVL

Het U-gebouw op het KVL-terrein wordt voor een deel afgebroken. De werkzaamheden zijn begonnen in week 3. Hierdoor ontstaat wat overlast.

De sloop duurt maximaal 4 weken. Na de sloop wordt de begane grondvloer en fundering weggehaald. Ook wordt er voor een deel grond en puin weggevoerd. Het materiaal gaat naar een opslag ten noorden van het U-gebouw. Hier wordt het in kleine delen gebroken voor hergebruik. Het afvoeren van het grond en puin duurt ongeveer 3 weken extra.

Overlast

  • De doorgaande route aan de noordzijde van het hoofdgebouw (gebouw evenwijdig aan het spoor) is alleen voor voetgangers en fietsers beschikbaar
  • Parkeren in de U is sinds vrijdag 11 januari niet meer mogelijk