Vanaf 1 augustus voor je advies-, hulp- of zorgvraag terecht in Tiliander

30 juli 2019
meer over vanaf 1 augustus voor je advies-, hulp- of zorgvraag terecht in Tiliander

In onze gemeente zijn er verschillende organisaties die advies, hulp of zorg bieden aan inwoners die dat nodig hebben. Denk hierbij aan hulp in huis, bij werk en geldzaken, vragen over opvoeden, mantelzorgondersteuning, WMO en jeugdhulp. Heb je ondersteuning nodig? Dan kun je bij verschillende organisaties terecht.

Soms zijn er ingewikkelde problemen op meerdere gebieden. Dan helpt het sociaal team van de gemeente. In dit team werken deskundigen van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen zoals de wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker en jeugdhulp. Deze organisaties vind je op de te downloaden flyer 'Toegang' (PDF, 691 kb) .

Organisaties verhuizen naar Tiliander

Per 1 augustus 2019 verhuizen verschillende organisaties die zich inzetten in het sociaal domein naar Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk. De eerste verdieping is dan verbouwd en medewerkers van onder andere ContourdeTwern, Farent, Impegno, MEE, SVN (Stichting Vluchtelingen en Nieuwkomers), Kredietbank Nederland, SVO (Senioren Vereniging Oisterwijk), GGD en de gemeente Oisterwijk werken hier vanaf augustus. Er zijn kantoorruimten en werkplekken ingericht. Daarnaast zijn er spreekkamers gerealiseerd waar professionals gesprekken met inwoners of andere professionals kunnen voeren. Door gezamenlijk op 1 plek te werken, zorgen we dat de organisaties beter vindbaar zijn voor inwoners en dat de organisaties beter met elkaar kunnen samenwerken. De verschillende organisaties zijn uiteraard ook per telefoon of email te bereiken. Kijk voor de contactgegevens op de websites van de organisaties of via onze webpagina Sociaal.