Staalbergven gaat open!

09 juni 2020
Staalbergven: Veilig en gezellig op 1,5 meter afstand

Op 10 juni gaat Openluchtbad Staalbergven voor het eerst dit seizoen open! We zijn ontzettend blij onze gasten weer te kunnen begroeten en hen een heerlijke dag vol waterpret en gezelligheid te mogen bezorgen. We zijn dit seizoen zelfs dagelijks geopend! Om veilig de poort te kunnen openen hebben we wel enkele maatregelen getroffen. Zo kunnen we een beperkt aantal bezoekers toelaten, moeten kaartjes vooraf online worden gekocht en gelden er verschillende maatregelen op het terrein.

Dagje Staalbergven? Alleen met een online gekochte dagkaart!

Om te zorgen dat onze gasten voldoende afstand tot elkaar kunnen houden, laten we een beperkt aantal bezoekers per dag toe. Om onnodige drukte en teleurstellingen aan de poort te voorkomen, is het noodzakelijk om van tevoren via onze website een dagkaart te kopen. Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief van 50% een kaartje te kopen voor toegang na 16:00 uur. Zonder online aangeschafte dagkaart kunnen we gasten helaas niet toelaten. Kaartjes zijn te koop via www.oisterwijk.nl/staalbergven.

Staalbergven alle dagen geopend

Staalbergven is dit seizoen dagelijks geopend, ongeacht de temperatuur. Gasten kunnen dit jaar dus iedere dag komen zwemmen. Ook voor een dagje uitwaaien, spelen in de speeltuin en met een ijsje, drankje of frietje in de hand genieten van onze prachtige locatie, kunnen bezoekers dagelijks bij ons terecht! Andere jaren houden we een ondergrens aan van 20 graden.

Geen abonnementen dit jaar

Het is dit seizoen helaas niet mogelijk om een abonnement voor het Staalbergven te kopen. Zo geven we, met de beperking van het maximale aantal bezoekers, toch zoveel mogelijk mensen de kans om een dagje te komen spelen, zwemmen en chillen. We begrijpen dat onze trouwe abonnementhouders dit jammer vinden, maar we rekenen ook op ieders begrip.

Veilig & Gezellig: Maatregelen op locatie

We willen al onze gasten graag een onbezorgd dagje uit bezorgen. Daarom hebben we naast de normale huisregels en regels voor zwemveiligheid een aantal specifieke maatregelen getroffen. Zo is er een looproute aangebracht op het terrein, geldt er een maximaal aantal gasten per bad en kunnen we de ligbedden nog even niet verhuren. De kleedruimtes, douches en kluisjes zijn buiten gebruik. We adviseren onze gasten daarom: trek thuis alvast je zwemkleding aan, dan kun je bij aankomst direct in één van de baden of het ven plonsen!

Alle informatie over een dagje Staalbergven staat op de webpagina Staalbergven. We wensen iedereen een gezellig en veilig dagje Staalbergven toe!