Nieuw pand voor Boerenbond en Lidl op het KVL-terrein

02 november 2020
Meer over Nieuw pand voor Boerenbond en Lidl op het KVL-terrein

Het ‘KVL-terrein oost’, voorheen ook wel Studiegebied KVL genoemd, is volop in ontwikkeling. We herontwikkelen het gebied in fasen.

In de 1e fase verlegden we de Ambachtstraat en realiseerden we een parkeerplaats aan de Schijfstraat. Ook werd de Schijfstraat aangepakt en het naastgelegen Dreamplaza gerealiseerd. In de 2e fase start de herontwikkeling van het gebied rond de Boerenbond. Het huidige pand van de Boerenbond maakt plaats voor een nieuwe pand waarin Petsplace (Boerenbond) en Lidl zich vestigen. De Lidl aan de Gemullehoekenweg verhuist dan naar het KVL-terrein.

Bereikbaar

Binnenkort starten de bouwwerkzaamheden aan het nieuwe pand voor Petsplace en de Lidl. De huidige Boerenbond en het KVL-terrein blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Parkeerterrein

In 2021 wordt ten zuiden van het nieuwe pand voor Petsplace en Lidl een parkeerterrein gerealiseerd. Dit parkeerterrein wordt ook gebruikt door bezoekers van het KVL-terrein. Ook leggen we een parkeerterrein aan voor Polimeks. Polimeks is de eigenaar van verschillende gebouwen op het KVL-terrein, waaronder het Ketelhuis en het hotel in aanbouw.