Niet eens met de woz-waarde? Bel ons

25 februari 2020
meer over niet eens met de woz-waarde

Op 25 februari is het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de mat gevallen. Daarop staat ook de WOZ-waarde van jouw pand. De WOZ-waarde bepaalt onder andere hoeveel onroerende zaakbelastingen je betaalt.

Wij bepalen deze WOZ-waarde zorgvuldig. Ben je het toch niet eens met de WOZ-waarde? Bel ons! We kijken graag met je mee.

Bezwaar maken

Soms is opnieuw de waarde bepalen een oplossing. Misschien moet je officieel bezwaar maken. Dit is niet ingewikkeld. Je regelt het eenvoudig via onze webpagina bezwaar gemeentelijke belastingen. Een bezwaarschrift sturen per post kan natuurlijk ook. Als je ons eerst even belt, bespreken we de oplossingen en leggen we uit wat je precies moet doen.

Betalen gemeentelijke belastingen

Er zijn 2 manieren om jouw gemeentelijke belastingen te betalen: in maximaal 2 termijnen via iDeal of in maximaal 10 termijnen via automatische incasso. Je leest er meer over op www.oisterwijk.nl/belastingenbetalen.

Contact

Niet eens met de woz-waarde of een andere vraag over gemeentelijke belastingen? Bel het team belastingen. Het telefoonnummer is (013) 529 13 11.