Kom naar de bijeenkomst ‘Visie op erfgoed’ op 26 november

19 november 2018
Kom naar de bijeenkomst ‘Visie op erfgoed’ op 26 november

Overal in Oisterwijk zie je ons verleden terug: van fabrieksgebouwen tot de oude lindeboom en van kapel tot heide. Plekken die ons verbinden en ons trots maken!

De gemeente zorgt dat we zorgvuldig omgaan met ons erfgoed. Zo hebben we de monumentenlijst, het archeologiebeleid en de landschappelijke waardenkaart. Daarnaast willen we een duidelijke visie maken om het behoud en de ontwikkeling van onze monumenten en het overige erfgoed te garanderen.

Prioriteiten stellen

We nodigen je uit om samen met ons na te denken over de agendapunten voor deze visie. Omdat we niet actief aan de slag kunnen gaan met ál het erfgoed in onze gemeente, moeten we prioriteiten stellen. Waar gaan we de komende jaren op inzetten? We horen graag wat jij belangrijk vindt.

Programma

•    17.00 uur - welkomstwoord en toelichting
•    17.15 uur - presentatie 'het verhaal van Oisterwijk'
•    17.30 uur - workshop: welk verhaal heeft prioriteit?
•    18.00 uur - pauze met een kop soep en wensen inventariseren
•    18.30 uur - terugkoppeling en kijken naar de toekomst
•    19.00 uur - einde

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 22 november. Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaatruimtesamenleving@oisterwijk.nl. Je hebt geen specifieke kennis of achtergrond nodig om mee te denken. We zien je graag op 26 november om 17.00 uur in Kafe van Leer aan de Almystraat 14.