Groen idee? Doe mee aan project Natuurlijk Moergestel!

28 november 2019
Meer over groen idee? Doe mee aan Natuurlijk Moergestel

Wij willen samen met bewoners en lokale organisaties een impuls geven aan het landschap en de biodiversiteit (de verscheidenheid aan planten en dieren) in het dorp Moergestel en het omliggende buitengebied.

Hoe kunnen we dat het beste doen? Dat mag jij mee bepalen. We starten met het project Natuurlijk Moergestel en zijn benieuwd naar jouw ideeën en initiatieven!

Doe je mee?

Heb je een goed idee om het landschap rond het dorp Moergestel te versterken? Of wil je samen met je buren aan de slag om de biodiversiteit van jouw buurt te verhogen? Wil je met de (buurt)vereniging of sportclub een landschaps- of biodiversiteitsproject opzetten? Of heb je een ander goed idee dat bijdraagt aan landschap en/of biodiversiteit in Moergestel? Lever je plan in via ons online aanvraagformulier.

Financiële bijdrage

Je kunt met je plan in aanmerking komen voor een financiële bijdrage en bovendien ondersteuning krijgen bij de verdere uitwerking van het plan. Je kunt bijvoorbeeld een bijdrage ontvangen om een paddenpoel aan te leggen, een pluktuin te realiseren of om de gevels in de wijk te voorzien van gevelbeplanting. Heb je zelf geen idee of plan, maar wil je buurtbewoners of anderen helpen bij het uitwerken van hun plan? Dat kan natuurlijk ook.

Jouw plan inleveren

Je kunt tot uiterlijk 19 januari 2020 een plan bij ons inleveren via het online aanvraagformulier. De beste initiatieven worden beloond met een financiële bijdrage en krijgen bovendien professionele ondersteuning bij de uitwerking van het plan.

Meer informatie

Heb je nu vragen? Mail naar Liesbeth.vanKempen@oisterwijk.nl.