Gemeentelijke Parel voor organisatie Intents Festival

18 juni 2018
meer over Gemeentelijke Parel voor Organisatie Intents festival

Tijdens het vrijwilligersfeest van Intents Festival afgelopen zaterdag, had burgemeester Hans Janssen de eer de Gemeentelijke Parel aan de organisatie van Intents Festival uit te reiken.

Intents Festival Oisterwijk is dit jaar voor de 15e keer succesvol georganiseerd en is niet meer weg te denken uit Oisterwijk. De aftermovies, die Intents na het festival online zet, zijn goed voor een paar miljoen views. De naamsbekendheid van Oisterwijk heeft daardoor wereldwijd een flinke boost gekregen en bezoekers van het festival komen uit diverse landen. Voor het twaalfde jaar op rij is het festival uitverkocht en in 2015 en 2017 is Intents uitgeroepen tot het beste dancefestival van de Benelux.

Aan het festival werken veel professionals en vrijwilligers mee. Van die laatste groep komt het grootste gedeelte uit de gemeente Oisterwijk. Intents heeft daarmee een groot maatschappelijk draagvlak. Naast Intents organiseerden de organisatoren van Intents samen met de jongeren van Theekransje Events, een dinnershow voor de ouderen van zorgcentrum De Vloet. Intents heeft enkele keren succesvol het Karnaval Festival georganiseerd en toont daarmee een continue factor te zijn in het Oisterwijkse evenementenlandschap. Daarnaast zijn regelmatig breed toegankelijke feesten georganiseerd voor de jeugdige doelgroep en met verschillende muziekconcepten.

De Gemeentelijke Parel wordt toegekend aan personen en instellingen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de promotie van Oisterwijk, daar is bij Intents zeker sprake van!