Energieloket Oisterwijk opent deuren op 15 november

07 november 2019
Meer over energieloket opent haar deuren op 15 november

Op 15 november opent DEC-Oisterwijk het ‘Energieloket Oisterwijk’ in Tiliander. Bij het Energieloket kunnen inwoners van onze gemeente terecht voor advies en vragen over bijvoorbeeld energiebesparing en het isoleren van hun huis.

Wil jij iets doen aan energiebesparing en/of duurzame energie opwekken? Maar zie je door de bomen het (duurzame) bos niet meer? De energieadviseurs van het energieloket maken daarin het verschil. Bijvoorbeeld door het geven van een zogenaamd ‘enkelvoudig advies’ over 1 onderwerp. Denk aan de isolatie van je huis, het plaatsen van zonnepanelen of het goed begrijpen van een offerte. Ook is het straks mogelijk om een energieadviseur thuis uit te nodigen voor een compleet plaatje.

De opening

De opening van het energieloket is vrijdag 15 november om 16.00 uur op de 1e verdieping van cultuurcentrum Tiliander. Wethouder duurzaamheid Peter Smit opent het loket officieel. November is de Maand van de Duurzaamheid. Daarom organiseert de bibliotheek Midden-Brabant samen met DEC de ‘Parel in het groen-markt’. Er zijn dan ook verschillende workshops en informatietafels over duurzame onderwerpen.

Programma

Blok 1Blok 2
17.00-17.30 uur - Energieadvies/Energieloket: wat kun je verwachten?18.30-19.00 uur - Elektrische deelauto - Samen Slim Rijden
17.30-18.00 uur - Elektrische deelauto - Samen Slim Rijden19.00 -19.40 uur - Zonnepanelen / Postcoderoos - Zon op andermans dak


De informatietafels worden verzorgd door verschillende ondernemers in duurzame maatregelen en installaties voor thuis. Het Energieloket is een initiatief van de gemeente Oisterwijk en Dec-Oisterwijk.