Cyclomedia maakt foto's in de gemeente Oisterwijk

15 juni 2018

Vanaf 18 juni worden in onze gemeente foto’s 360 graden panoramafoto’s gemaakt van de openbare weg. Dit gebeurt door het bedrijf Cyclomedia in opdracht van de gemeente Oisterwijk. De foto’s worden gemaakt met behulp van speciale auto’s.

De gemeente gebruikt de foto’s voor bijvoorbeeld de inspectie en het beheer van de openbare ruimte en visuele ondersteuning bij het uitvoeren van de wet. Maar ook voor het controleren van de openbare orde en veiligheid en de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Gebruik foto´s

De foto´s worden gebruikt voor publieke of particuliere activiteiten, maar zijn daar alleen onder strenge afspraken voor beschikbaar. De foto´s worden niet op internet gepubliceerd of op een andere manier openbaar gemaakt. Cyclomedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het college Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Meer informatie

Voor vragen of het maken van bezwaar, neemt u contact op met CycloMedia Technology B.V., postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel. Kijk voor meer informatie op www.cyclomedia.com.