Blik op de buurt: Westend

16 september 2020
Meer over Blik op de buurt: Westend

Benieuwd naar wat er is gebeurd met de verbeterpunten die jullie met ons bespraken tijdens het wijkbezoek aan Westend in november 2019? Kom dan naar het vervolg van ‘Blik op de Buurt: Westend’! Je bent van harte welkom op woensdag 30 september in ontmoetingscentrum De Coppele. Ook als je de eerste bijeenkomst in november hebt gemist. De bijeenkomst stond eigenlijk al op 9 maart gepland maar werd geannuleerd vanwege de coronacrisis.

Terugkoppeling thema’s

Op woensdag 30 september, vanaf 19.30 uur, vindt het vervolg van ‘Blik op de Buurt: Westend’ plaats. Tijdens de bijeenkomst geven we je een terugkoppeling op de thema’s die je bij ons aankaartte tijdens het wijkbezoek in november. Ook praten we met je over het vervolg. 

Een van de ideeën die inwoners van Westend opperden tijdens het wijkbezoek, was het opzetten van een wijkraad. Een clubje wijkbewoners is al enthousiast met dit idee aan de slag gegaan. Ze hebben al veel werk verzet. Op 30 september presenteren zij hun plannen voor het opzetten van deze wijkraad. De koffie staat klaar om 19.15 uur en de avond is rond 20.45 uur afgelopen. 

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Dan is het, in verband met de coronamaatregelen, verplicht om je aan te melden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar wijkbezoeken@oisterwijk.nl. We kunnen maar een beperkt aantal mensen ontvangen. Daarom vragen we je om met niet meer dan 1 persoon per huishouden aan te melden. Mochten we meer aanmeldingen ontvangen dan we kunnen toelaten, dan moeten we mensen helaas teleurstellen. Meld je dus op tijd aan! Heb je hierover vragen of wil je niet mailen, bel dan naar 013 529 13 11 en vraag naar Anne Könst of Lotte Oldenhave. 

Blik op de Buurt: Westend

Op 23 november 2019 waren inwoners, raadsleden, collegeleden en ambtenaren samen in Westend op wijkbezoek. Tijdens de rondwandeling door de wijk spraken de aanwezigen met elkaar over aandachtspunten voor de wijk. Ideeën werden uitgewisseld en verbeterpunten benoemd. 

Blik op de Buurt ook in jouw dorp of wijk?

Wil jij ook een bezoek in jouw wijk of dorp mee organiseren? Stuur dan een e-mail naar wijkbezoeken@oisterwijk.nl met als onderwerp ‘suggestie bezoek’.