Blijf op de hoogte over de gemeenteraadsverkiezingen

02 november 2020
Meer over blijf op de hoogte over de gemeenteraadsverkiezingen

Over 2 weken kiezen de inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom én Haaren de nieuwe gemeenteraad van Oisterwijk. Je kunt in onze gemeente op 7 partijen stemmen:

KiesKompas

Weet je niet op welke partij en kandidaat je wilt stemmen? Op de websites van de partijen vind je meer informatie over de partijen en hun plannen. Houd voor een overzicht met standpunten ook de Nieuwsklok van 12 november in de gaten. Ook hebben we de stemhulp Kieskompas gelanceerd. Die kan je helpen bij het kiezen op welke partij je stemt. Vul de stemhulp in via onze webpagina over de verkiezingen.

Lijsttrekkersdebat

Op maandag 16 november gaan de lijsttrekkers van de verschillende partijen live met elkaar in debat op MoergestelTV. Het debat is te volgen via kanaal 43 (Ziggo) en www.moergesteltv.nl/live. Op donderdag 12 november kunnen de kijkers al kennismaken met de verschillende partijen tijdens ‘De Voorronde’. Beide uitzendingen zijn ook te volgen via de LoHa (Lokale Omroep Haaren). Haarenaren stemmen hiervoor af op kanaal 48 (Ziggo).

Uitslagen

Zodra op 18 november om 21.00 uur de stembussen sluiten, worden de stemmen geteld. We maken vanaf 22.30 uur in samenwerking met LOVO de uitslagen van de verkiezingen bekend. Volg het via LOVO tv (Ziggo kanaal 43), LoHa tv (Ziggo kanaal 48) of online via oisterwijk.raadsinformatie.nl.

Meer informatie

Het laatste nieuws over die gemeenteraadsverkiezingen volg je via deze website en via social media (facebook.com/gemeenteoisterwijk, twitter.com/gem_oisterwijk).