Binnenkort je stempas op de mat

21 oktober 2020

Uiterlijk 4 november vallen in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom én Haaren de stempassen in de brievenbus. Deze hebben kiesgerechtigde inwoners nodig om op 18 november 2020 hun stem uit te brengen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Op de stempas staat jouw naam, het dichtstbijzijnde stemlokaal en waar je meer informatie kunt vinden over de verkiezingen. Ook staat er wat je mee moet nemen om te stemmen: de stempas én een legitimatiebewijs. In de envelop zit naast de stempas ook een brief van burgemeester Hans Janssen. Hierin roept hij iedereen op om vooral te gaan stemmen! Alle stemmen samen bepalen namelijk ons gemeentebestuur voor de komende 5,5 jaar. Ook ontvang je een flyer over COVID-19. Beantwoord je een van de vragen van de gezondheidscheck met ‘Ja’? Laat dan iemand anders voor je stemmen. Hoe dat kan, lees je op www.oisterwijk.nl/verkiezingen of op de achterkant van je stempas. 

Geen stempas ontvangen?

Heb je op 4 november nog geen stempas ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente Oisterwijk. Maak een afspraak via www.oisterwijk.nl of via (013) 529 1311. Je krijgt dan een vervangende stempas. Een vervangende stempas kan aangevraagd worden tot uiterlijk 17 november 12.00 uur. Inwoners uit het dorp Haaren nemen voor een vervangende stempas contact op met de gemeente Haaren. Lees er meer over op www.haaren.nl/verkiezingen