Gemeenteraad

De gemeenteraad bestaat uit 21 raadsleden, deze raadsleden komen uit 7 verschillende politieke partijen. Om hun werk goed te kunnen doen krijgen de raadsleden hulp van commissieleden.

 
PartijAantal zetels
Partij Gemeente Belangen6
PrO3
Algemeen Belang4
VVD4
CDA2
Fractie De Laat1
Fractie Stefanie Vulders1

Een overzicht van alle raadsleden en commissieleden staat op de websitewww.oisterwijk.raadsinformatie.nl. Meer weten over een raads- of commissielid? Klik op de foto. Je ziet dan de openbare contactgegevens van dat raads- of commissielid. Wil je de nevenactiviteiten weten van een raads- of commissielid? Download dan het totaaloverzicht via www.oisterwijk.raadsinformatie.nl.

Meer informatie

Heb je vragen over de gemeenteraad of kun je iets niet vinden op de website www.oisterwijk.raadsinformatie.nl? Neem contact op met de griffie via griffie@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.

Raadsprogramma 2018-2021

Het raadsprogramma 2018-2021 ‘Samen werken aan de Parel in ‘t Groen’ is vastgesteld door de fracties PGB, PrO, AB en CDA. In het raadsprogramma staan afspraken over de samenwerking onderling, maar vooral ook met inwoners en (maatschappelijke) organisaties. Daarnaast staan in het het raadsprogramma afspraken over de belangrijkste maatschappelijke thema’s, vooral op hoofdlijnen.