Bekendmakingen

De gemeente Oisterwijk maakt de officiële bekendmakingen en kennisgevingen bekend via het Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl. Als service plaatst de gemeente nog een beknopt overzicht in de Nieuwsklok.

Ontvang per e-mail bericht over onder andere aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, ruimtelijke plannen, verordeningen en verkeersbesluiten in uw buurt.

Bekendmakingen gemeente Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk publiceert de officiële bekendmakingen en kennisgevingen digitaal in het Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl. Ze worden ook nog steeds in de Nieuwsklok gepubliceerd, maar het gaat dan om een korte samenvatting. De volledige teksten van de rechtsgeldige publicaties zijn te vinden op www.officielebekendmakingen.nl. Heeft u thuis geen internet? Dan kunt u de bekendmakingen via de computer in de hal van het gemeentekantoor raadplegen.

Iedere week automatisch onze bekendmakingen in uw mailbox?

Wilt u op de hoogte blijven van alle officiële bekendmakingen en kennisgevingen? Meld u dan aan voor de e-mailservice van overheid.nl. Dan krijgt u onder andere bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen, aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en verkeersmaatregelen in uw buurt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en waarover u informatie ontvangt en u kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden.

U hoeft alleen uw e-mailadres door te geven en uw postcode in te vullen. Daarna geeft u aan van welk gebied rondom uw woning u de berichten wilt ontvangen. Ook kiest u of u alle of slechts bepaalde berichten wilt krijgen. Zo krijgt u precies de informatie die u zoekt, gemakkelijk en automatisch in uw postbus.

Bezwaar, beroep of zienswijze indienen

Bij sommige bekendmakingen of kennisgevingen kunt u bezwaar maken of in beroep gaan. Of u kunt een zienswijze indienen. Hoe u dat precies doet leest u in de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl. Als u de bijbehorende stukken wilt inzien, maakt u een afspraak bij de afdeling Publiekszaken: (013) 529 13 11.