Afvalkalender

In de afvalkalender ziet u wanneer u uw restafval, gft-afval, papier en PMD (verpakkingsmateriaal van plastic, metaal en drankkartons) moet buiten zetten.

De Afvalstoffendienst App

De makkelijkste en snelste manier om uw afvalkalender 2017 te krijgen is door de Afvalstoffendienst app te downloaden.

  • In deze app vindt u de inzameldagen voor de inzameling aan huis van gft- rest- afval en papier die voor uw postcode en huisnummer gelden
  • U kunt aangeven dat u automatisch een berichtje wilt ontvangen wanneer de verschillende soorten afval worden ingezameld.
  • U krijgt informatie over alle afvalstromen die in Oisterwijk worden ingezameld aan huis en op de milieustraat
  • U kunt de dichtstbijzijnde verzamelcontainers vinden voor glas en textiel en de ondergrondse restafval en papiercontainers, met navigatie vanuit uw (huis)adres.
  • Alle tussentijdse wijzigingen (bijv. routewijzigingen door feestdagen of slecht weer) worden hierop weergegeven. U bent dus altijd up-to-date!

Hoe download ik de app?

U vindt de app door te zoeken op Afvalstoffendienst in de

Let op: dit is een andere app dan de Afvalwijzer app die ook aangeboden wordt. Alleen de Afvalstoffendienst app biedt u de juiste bijgewerkte gegevens.

Afvalkalender zelf uitprinten

Op oisterwijk.afvalstoffendienstkalender.nl typt u uw postcode en huisnummer in. Hier krijgt u vervolgens de mogelijkheid om uw persoonlijke afvalkalender in pdf te downloaden en uit te printen.

Afvalkalender telefonisch aanvragen

Als u niet online uw afvalkalender kunt opvragen, kunt u bellen met de  Afvalstoffendienst 's Hertogenbosch, telefoonnummer (073) 615 65 07.