Afvalkalender

In de afvalkalender ziet u wanneer u uw restafval, gft-afval, papier en PMD (verpakkingsmateriaal van plastic, metaal en drankkartons) moet buiten zetten.

De Afvalstoffendienst App

De makkelijkste en snelste manier om uw afvalkalender te krijgen is door de Afvalstoffendienst app te downloaden.

  • In deze app vindt u de inzameldagen voor de inzameling van uw afval op uw postcode en huisnummer
  • In de instellingen geeft u aan dat u automatisch bericht krijgt, wanneer welk afval wordt opgehaald
  • U krijgt informatie over alle soorten afval die in Oisterwijk worden opgehaald aan huis of waarvoor u bij de milieustraat terecht kunt
  • U vindt de dichtstbijzijnde verzamelcontainers voor glas en textiel en de ondergrondse restafval en papiercontainers, met navigatie vanuit uw (huis)adres.
  • Alle veranderingen tussendoor (bijvoorbeeld routewijzigingen door feestdagen of slecht weer) staan in de app. U bent dus altijd op de hoogte

Hoe download ik de app?

U vindt de app door te zoeken op Afvalstoffendienst in de

Let op: dit is een andere app dan de Afvalwijzer app die ook aangeboden wordt. Alleen de Afvalstoffendienst app biedt u de juiste bijgewerkte gegevens.

Afvalkalender zelf uitprinten

Op oisterwijk.afvalstoffendienstkalender.nl typt u uw postcode en huisnummer in. Hier krijgt u vervolgens de mogelijkheid om uw persoonlijke afvalkalender in pdf te downloaden en uit te printen.

Afvalkalender telefonisch aanvragen

Kunt u uw afvalkalender niet online opvragen? Bel met de Afvalstoffendienst 's Hertogenbosch, telefoonnummer (073) 615 65 07.